Programok

Miért vagyunk mások?

Pedagógusaink

Rólunk mondták

Partnereink

Sajtó

 

  

Indiánvár
Nemzetközi Óvoda

1028 Budapest
II. ker. Brassó utca 5.

Tel:
+36 (70) 204 7293

Nyitva tartás:

Hétfőtől Péntekig
08:00 - 17:00

 


Rólunk mondták

 

Azért választottuk az Indiánvár Óvodát, mert itt megtaláltuk a kedves családi légkört, erőszakmentes nevelést, gyönyörű környezetet, és magas színvonalú foglalkoztatást. Nagyon fontos volt számunkra, hogy a tulajdonos gyerekei is oda járnak, ami önmagában is bíztosít egy nagyon magas színvonalat. Az óvodában mind a magyar, mind az angol oktatás sokrétű. Szívből ajánljuk mindenkinek, aki jó helyen szeretné tudni a gyermekét, miközben ő dolgozik!

Anita

 

Örömmel választottuk ezt a csodálatos környezetben lévő óvodát. Biztonságérzetünket és az óvoda iránti bizalmunkat erősítette, hogy tudtuk, hogy az épület az óvoda tulajdona és a tulajdonos gyermekei is ide járnak. Mióta ide járunk, köszönhetően a jó levegőnek, a sószoba mindennapi használatának a gyerekek nem betegeskedtek. Az oktatás színvonala igen magas mind a magyar mind az angol területein. A hangulat családias szeretetteljes. A nagyobbik lányom iskola előkészítő oktatása rendkivűl magas színvonalú volt. A rengeteg élmény, és programok  a szabadban töltött játék öröméröl a gyerekek mindennap mesélnek. Azt hiszem magáért beszél, hogy haza sem akarnak jönni!

ZsenyaCopyright © Indiánvár Nemzetközi Óvoda, Budapest II. kerület - International Preschool and Kindergarten - Weboldal készítés: Arteries Studio